Over Derya

Hop, alle ballen verzamelen!

Nou ja, alleen degene die je zelf nog in de lucht wil houden. De rest mag je aan mij geven.

Dat is namelijk mijn superpower: in alle taken structuur aanbrengen, kijken welke we kunnen uitbesteden en welke taken we misschien moeten toevoegen om jouw business op te schalen.

Ken je deze open deur al?

Dat je gewoon mag ondernemen op je eigen manier? Simpel zou je denken, maar wel iets dat ik ook moest ondervinden.

Want net als iedere ondernemer klampte ik me vast aan allerlei zogenaamde marketingregels. Maar wie zegt dat je je aan die regels moet houden? Ik gooide ze overboord en wow, wat een verademing. Dit geef ik ook mee aan mijn klanten. Kijk wat past bij jou en jouw bedrijf en doe het vooral op jouw manier. Uiteindelijk levert dat het meeste op!

Ik ben Derya en ik help jou te ondernemen volgens jouw regels

Mijn naam betekent oceaan, wat goed bij me past. Net als water ben ik krachtig en breng ik tegelijkertijd ook rust mee.

Dat laatste zou je overigens, gezien mijn soms wat chaotische brein, misschien niet verwachten. Toch is rust in de vorm van structuur altijd de rode draad door mijn leven geweest, misschien juist omdat mijn hoofd 20 ideeën per minuut produceert.

portretfoto derya dirker

Mijn zone of genius en hoe ik jou daarmee help

Ik zie mezelf als een soort aannemer: iemand die van alles een hoop weet en precies de juiste mensen weet in te schakelen.

In de loop der jaren heb ik dan ook een groot netwerk opgebouwd van fijne, kundige mensen. Iets wat in mijn werk als OBM goed van pas komt, want ik help je graag om de juiste mensen te vinden voor jouw team.

OBM, wat is dat?

Als OBM help ik jou bij het runnen van je bedrijf. Of zoals ik het ook wel verwoord: jou als ondernemer helpen een bedrijf te creëren dat efficiënt draait en waarin je volledig tot je recht komt. Hoe dat er precies uitziet, verschilt per klant. Tijdens ons oriënterende gesprek gaan we daar dieper op in.

Derya is professioneel en prettig in de omgang, weet duidelijkheid te scheppen in haar communicatie. Daarnaast is ze gewoon een superleuk mens, empathisch en verrassend. Ze geeft haar grenzen aan, maar is zeker flexibel wanneer dat nodig is. Een verademing.

– Bianca Kroon

Zo creëerde ik het bedrijf waar ik zelf van droomde

Plannen en organiseren zijn twee van mijn talenten. Niet zo gek dus dat ik 4 jaar als managementassistent heb gewerkt en halverwege mijn eigen bedrijf startte als Virtual Assistant. In die tijd deed ik vooral uitvoerend werk, maar ik merkte al gauw dat ik daar niet genoeg voldoening uit haalde. Ik kwam de term Online Business Manager (OBM) tegen en dacht gelijk: Yes, dit is het!

Van uitvoerend naar strategisch

En dus volgde ik de opleiding tot OBM. Een goede keuze, want dit werk past helemaal bij wie ik ben. Een koers uitstippelen, mensen met elkaar in verbinding brengen en jouw partner in groei zijn: daar word ik gelukkig van. Inmiddels heb ik dan ook mijn eigen droombedrijf gecreëerd en werk ik vanuit mijn zone of genius.
derya dirker voor schaakbord ogen dicht

Deze resultaten hebben andere ondernemers al ervaren

{

Structuur, het sleutelwoord voor mij in drukke tijden vol uitdagingen. Daarbij had ik iemand nodig die snel doorheeft waar een kwaliteitsslag gemaakt moet worden. Derya ademt structuur en begint direct bij de basis om een goede fundering te leggen voor de organisatie. Ze pakt zaken snel op en heeft weinig uitleg nodig om tot de kern van de business te komen. Ze ontzorgt en gaat, indien nodig, door muren heen om zaken voor elkaar te krijgen waar je als ondernemer geen tijd voor hebt. Hierdoor komt ruimte vrij en krijg je sneller grip op processen die geen vertraging meer oplopen. Derya overziet alles, zelfs de kleinste details.

 

Eric Bunte
C2E Group B.V.
{

Het eerste wat Derya aanpakte, was structuur aanbrengen in de brij aan bestanden en mappen. Vervolgens neemt ze je stap-voor-stap mee in de nieuwe manier van (samen) werken tot je het snapt. En dan weer naar het volgende project. Ze is professioneel en prettig in de omgang, weet duidelijkheid te scheppen in haar communicatie. Daarnaast is ze gewoon een superleuk mens, empathisch en verrassend. Ze geeft haar grenzen aan, maar is zeker flexibel wanneer dat nodig is. Een verademing.

Bianca Kroon
Auteurscollege
{

De samenwerking met Derya heb ik als zeer positief, aangenaam en effectief ervaren. Derya weet een goede balans te houden tussen professionaliteit en flexibiliteit. De resultaten van onze samenwerking waren in lijn met mijn verwachtingen en vaak overtroffen ze deze zelfs. Derya is helder en transparant in haar communicatie en voor mij sprongen aanpassingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en gestructureerd werken er zeker uit. Derya is een zeer betrouwbare professional, die graag met je meedenkt, proactief en nauwkeurig is. Ik kan haar iedereen aanbevelen!

marc cornelius profielfoto
Marc Cornelius
Google Ads Specialist
{

Derya doet haar uiterste best om jouw bedrijf verder te helpen, op de manier die jij zelf voor ogen hebt. Ze is erg gestructureerd en georganiseerd en houdt alles netjes bij. Ze is vriendelijk en gezellig, erg fijn om mee samen te werken. Het is super dat Derya zich persoonlijk voor je inzet en jouw bedrijf zo goed kent, dat is goud waard!

lilian van rooij profielfoto
Lilian van Rooij
Fotograaf

Buiten mijn comfortzone,
daar bevind ik me graag

Dat is namelijk de plek waar voor mij de meeste groei ligt. Dat kan gaan om het aannemen van opdrachten, maar bijvoorbeeld ook om het kopen van een huis. Ik kan zeggen dat ik voor mijn 40e al 3 huizen heb gekocht, waarvan 2 verbouwd. Los van het feit dat ik nu wel even klaar ben, zou ik het zo weer doen. Durven investeren en écht voor mijn dromen gaan, typeert mij dan ook als mens én als ondernemer.

Daarnaast heb ik bijna altijd een antwoord voor je en kan ik goed luisteren. Van fuck-ups tot successen: je kunt alles bij me kwijt. Ik word er blij van om een goede band op te bouwen met mensen en echt van betekenis te mogen zijn.

Wat random feitjes over mij

Ik ben verknocht aan reality TV, lekker verstand op 0 na een lange werkdag. Keeping up with the Kardashians, The Real Housewives of Beverly Hills, yup, uitgespeeld.

Don’t mess with me, ik doe aan kickboksen en fitness. Sport heb ik nodig om mijn hoofd te legen en te ontspannen.

Ik ben iemand van uitersten; ik ben van de details, maar ook van het grotere geheel. Ik kan heel chaotisch zijn, maar ben ook erg gestructureerd.

Ik ben half Turks, vandaar mijn naam. Behoorlijk Nederlands opgevoed, maar gek op Turkije. 

Ik heb jaren latin gedanst, van salsa tot bachata en van merengue tot kizomba. Als de muziek aan gaat, dan moet ik gewoon bewegen.

ideeën per minuut

jaar ervaring in het bedrijfsleven

minuten bespaart met slimme oplossingen

beeldmerk derya dirker zwart

Genoeg over mij. Zullen we het eens over jou hebben?

Als jij uit je comfortzone durft te stappen, er klaar voor bent om je bedrijf op een ontspannen manier op te schalen en zin hebt om vanuit je zone of genius te werken, plan dan een gratis kennismaking in!