Over mij

Mijn passie voor interieur en fotografie combineren met mijn ondersteunende skills, daar word ik blij van!

"Om hulp vragen is juist een super sterke eigenschap. Het betekent niets meer dan slim ondernemen en zaken uitbesteden waar jij geen energie van krijgt''

Derya is een Turkse naam en betekent ‘oceaan’. De oceaan is het huis van vele soorten, waaronder de inktvis. Met zijn acht tentakels een ware duizendpoot, een weerspiegeling van mijn persoonlijkheid én de 8 is mijn geluksgetal. Als kind was ik altijd al bezig met opruimen, ordenen en organiseren. Structuur loopt als een rode draad door mijn leven en gebruik ik werkelijk bij alles dat ik doe.

Waarom een business als Virtual Assistant?
Ik ben nogal een energiek persoon. Ik houd van dynamiek en afwisseling. Tijdens mijn banen in loondienst voelde ik altijd een bepaalde druk om een vakgebied te kiezen. Ik kwam er niet uit wat ik nou het allerliefste wilde doen. En waarom? Omdat ik heel veel dingen leuk en interessant vind. Ik ben leergierig en veel dingen fascineren mij. Ik wil graag alles kunnen, ook al weet ik dat dat complete onzin is. Ik zie mezelf als een multi potential. Ik ben op meerdere gebieden in te zetten en kan meerdere rollen vervullen. Toen ik het VA vak tegenkwam een aantal jaar geleden, voelde ik, dit is het! Ik hoef niet meer te kiezen, maar mag gewoon die dingen doen waar ik goed in ben en waar ik elke dag weer zoveel energie van krijg. Zo werd begin 2022 mijn eigen onderneming Structur8 Business Support geboren. Inmiddels weet ik dat ik niet alles hoef te kunnen en dat het ok is om je takenpakket af te bakenen. 

Interieur & fotografie
De afgelopen jaren heb ik een enorme passie gecreëerd voor interieur & fotografie.
Al vrij jong zat dit erin, ik was altijd bezig met het mooier maken van de ruimtes waarin ik leefde en foto’s maken, daar hoorde een bepaalde perfectie bij die niet iedereen begreep.
De afgelopen twee jaar is dit versterkt door een huis compleet te verbouwen. Elke dag was ik bezig met Pinterest en de styling en zelfs toen alles af was, verzon ik weer nieuwe mini projecten in huis. Conclusie, ik kon niet meer stoppen. Na een complete verbouwing van ons woonhuis en de tweede op de planning, voelde ik aan alles, dit is wat ik mag gaan doen! Mijn hart volgen en mijn ondersteunende skills combineren met mijn passie; interieur & fotografie. Overigens vind ik fotografie waarop geen interieur te zien is, maar mensen of natuur, ook fantastisch.

Personal Assistant, projectmanagement en communicatie
Ik heb een hart voor communicatie & creativiteit, maar ben ook een zeer bevlogen projectmanager en een zorgzame Personal Assistant. In mijn werk als VA mag ik alle drie zijn en dat is voor mij goud waard. Als de inhoud dan aansluit bij mijn allergrootste passie, is voor mij de cirkel rond. 

Omdat ik zelf ook heel creatief ben, begrijp ik volkomen hoe vervelend het is als je nét in die makers flow zit en je weer gestoord wordt voor een taak die voor jou écht geen prioriteit heeft. 

Dus, ga jij maar lekker creëren, dan regel ik de rest!

Contact

Anyway, genoeg over mij!
Waarmee kan ik jou helpen?

+31 (0)6 131 007 02